Ikea issues

Ben ik vanmorgen bij de Ikea geweest om een kast te halen, schuif ik de la erin loopt hij aan. Blijkt dat ik mij in een schroefje hebt vergist. Dus dit heb ik gecorrigeerd, en nu beweegt hij weer goed en doet waarvoor hij bedoeld is!

Maar Wessels, wat wil je hier nu mee zeggen…

Je lichaam is soms net een Ikea kast… er zit altijd een schroefje los😂. Doordat spieren niet meewerken in een beweging, kan je beweging net als de la niet door het midden bewegen. De beweging loopt als het ware aan! Dit is niet verkeerd, maar dit kost wel veel energie voor je lichaam om dit te corrigeren. Door een bewegingsscan wil ik je helpen om deze zogenaamde energielekken op te sporen. Hierdoor gaat je lichaam weer gecentreerd bewegen. Interesse? @CoachWessels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s