Eet smakelijk?

Wat moet ik eten? Wat is gezond? Waar zitten de minste Koolhydraten in? Vragen die ik had toen ik zelf aan het afvallen was… Het hele internet staat vol met menig van wat goed en slecht is… tot het moment dat ik de principes achter voeding ging begrijpen! Het draait namelijk niet om voeding… maar om voeden… leef jij om te eten of eet jij om te leven is de vraag die in mij opkwam… vanuit die gedachte ben ik anders naar voeding gaan kijken. Ik heb mijn eet en denk patroon aangepast! En zorg voor meer balans in mijn voeding… eet gevarieerder… en heb geleerd om vol te houden!

Wil jij dit ook? Laat mij je helpen naar een beter eet patroon en neem contact met mij op! @Coachwessels

 

One Reply to “Eet smakelijk?”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s