Maak je niet dik

Jarenlang was mijn standaard opmerking als mensen het over mijn gewicht hadden… Maar ik ben in vorm!! Want rond is namelijk ook een vorm.. Met deze opmerking kreeg ik de lachers op mijn hand.. Maar maakte me eigenlijk diep ongelukkig!! Ik had het gevoel dat ik niet goed was!! dat mijn vorm niet goed was. Nu terugkijkend op die periode zie ik dat mijn vorm niet het probleem was… Maar hoe ik er mee om ging! Ik heb geleerd van mijzelf te houden, niet om hoe ik er uit zie maar om wie ik ben… Vanuit die gedachte ben ik ook beter voor mijn lichaam gaan zorgen en ben ik ook blij hoe ik eruit zie…

Wil jij ook van jezelf leren houden? Wil jij in de spiegel weer verliefd kunnen worden op jezelf? In welke vorm dan ook?
Neem dan vrijblijvend Contact met mij op @CoachWessels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s