Maand traject

Hoe vaak heb je iets geprobeerd wat niet lukte? Je was goed op weg maar verloor toch je motivatie om te veranderen. Wil jij het dit jaar anders doen, wil jij de motivatie behouden en toch bijvoorbeeld die 5 kilo afvallen? of wil je toch blijven sporten ook na 4 keer?

Boek dan bij @CoachWessels een maand traject. Tijdens dit traject leer je de basis van volhouden. Daarnaast gaan we dieper in op voeding of hoe om te gaan met stress. Het traject is er op gericht om jou weer de controle terug te geven.

Lijkt je dit wat? stuur me dan ff een berichtje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s