Wie is coach Wessels

Wie is CoachWessels

CoachWessels (Johan) is een zelfstandig werkende coach, die actief is op de terreinen van: voeding, beweging, coaching en sportbegeleiding.

Vanuit de gedachte dat jij de expert bent over je eigen leven, probeert hij samen met jou naar een gelukkig leven te werken. Hij werkt vanuit een no nonsense aanpak. Wetenschappelijk onderbouwd. En met liefde voor het leven.IMG_2238

¨Maatwerk is iets wat in mijn coaching en advies altijd terugkomt. Daarnaast hecht ik veel waarde aan veiligheid en vertrouwen. Ik zie de mens als geest ziel en lichaam en daarin is er balans nodig¨.

 

Voeding

Voeden is de basis van ons lichaam. Zonder voeden gaan we dood. En voor voeden heb je goede gevarieerde voeding nodig. Wil je fit worden en weer lekker in je vel zitten? Dan kan CoachWessels je helpen naar een goede manier van voeden. Wil je juist alles uit je lichaam halen, en heb je voedingsadvies nodig in sport en prestatie? Ook dan kan hij je helpen om volledig voorbereid aan de start te staan.

 

Beweging

IMG_6200

Zonder beweging geen vrijheid… Bewegen is meer dan sporten. Bewegen is het kunnen genieten van alles om je heen, een lange wandeling of zonder moeite een trap op kunnen. Maar ook kunnen genieten van een prestatie, het weer vertrouwen krijgen in je eigen lichaam. Ook hierin onderscheidt CoachWessels zich. Dit doet hij met verschillende beweeg programma’s, met het Beweeg optimalisatieplan en met het geven van workshops.

 

 

Coaching

Wat houdt je bezig?

Dit is iets wat mij als coach bezighoudt. Waar loop je tegen aan? Hoe kan ik je helpen om jezelf te veranderen. CoachWessels is er op gericht om een blijvende verandering te stimuleren. Gericht op volhouden. Daarnaast hoeft de oorzaak niet altijd de oplossing in de weg te staan. CoachWessels gaat voor een helder verhaal, no nonsense aanpak, gericht op resultaat en een nieuw optimaal gelukkig leven.

 

Sport-begeleiding

Een Atleet hoort te sporten en niet met randzaken bezig te zijn. De juiste focus hebben om optimaal te presteren. Alles moet kloppen voor dat ene moment. CoachWessels kan jou hierin begeleiden en net dat laatste duwtje geven naar het podium!!